OFERTA DE PRIMĂVARĂ

Tratament hidrofob – vizibilitate mai bună

oferta-tratament-hidrofob

 

  • Cum? Se aplică un tratament special pe parbriz și geamurile din față pentru a permite o vizibilitate clară în trafic, pe timp ploios.
  • Ce se întâmplă după tratament? Se înlătură rapid picăturile de ploaie și se reduc urmele lăsate de apă. Se îmbunătățește vizibilitatea cu aproximativ 30%.
  • Cat durează? Până la 6 luni, în funcție de gradul de exploatare.

Tratament cu ceară – protecția vopselei

  • Cum? Decontaminarea este un proces de pregătire prin care sunt înlăturate impuritățile acumulate în timp pe suprafața vopselei în urma căreia aceasta devine curată astfel încât să se poată aplica ceara de protecție.
  • Ce se întâmplă după tratament? Tratamentul cu ceară/sealant protejează vopseaua și luciul, favorizează alunecarea apei de pe suprafețele vopsite, evitând astfel petele lăsate de apă și protejează vopseaua de urmele lăsate de păsări.

Detailing complet – curățare impecabilă

  1. Detailing exterior – polish integral pe elemente de caroserie, faruri și stopuri.
  2. Detailing interior – curățare interioară completă și aplicare de tratament pentru suprafețele acoperite cu piele.
  3. BONUS: tratament hidrofob.

oferta-detailing-complet

Protecție solară – folie cu protecție UV

Folia din gama LLumar Esprit asigură pe langă aspectul plăcut, o siguranță sporită, crește eficiența sistemului de climatizare și îți oferă protecția solară de care ai nevoie.

Folia este omologata RAR.

oferta-folie-protectie-solara

 

Oferta este valabilă în perioada 1 februarie – 31 martie 2020. Pentru mai multe detalii apelați la Consilierii de Service.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.