Promoție Leasing Operațional pentru Persoane Fizice și IMM

Configurează-ți mașina adaptată nevoilor tale!
Alege Leasingul Operațional de la Porsche Finance Group și bucură-te de plăcerea condusului fără griji suplimentare!

Accesul la mașina visată nu a fost niciodată mai simplu! Ți-am pregătit un pachet complet de mobilitate, sub forma unui ABONAMENT LUNAR:

  • Îți configurezi mașina visată, dar nu ești nevoit să o achiziționezi. După cei 2 ani de contract, predai mașina și îți poți alege una nouă.
  • Ai un cost lunar fix, fără surprize în buget. Chiria lunară este fixă pe toată durata contractului.
  • Chiria lunară reflectă utilizarea – nu plătești nimic în plus. Valoarea lunară de plată se stabilește în funcție de mașina pe care o alegi și de kilometri pe care îi vei parcurge.
  • Ai asigurare CASCO inclusă, ca să te bucuri în liniște de mașina ta, iar dacă alegi CASCO prin Porsche Asigurări, primești 3 luni de asigurare GRATUITE.
  • Opțional, poți adăuga un pachet de întreținere service în abonamentul tău și scapi astfel de grija reviziilor.
  • Opțional, ai anvelope de iarna incluse în abonament. În plus, scapi de grija depozitării – ai inclusă stocarea în unitățile noastre de service.

*Oferta este valabilă pentru autovehicule noi (comenzi noi sau mașini din stoc) prin Leasing Operațional. Validitatea promoției implică o perioadă de finanțare fixă de 24 luni, rulaj anual de 15.000 km pentru turisme/ respectiv 40.000 km pentru vehicule comerciale. Polița de asigurare CASCO intermediată de Porsche Broker.
*Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă până la 15.07.2020.
*Oferta nu se cumulează cu alte promoții în derulare.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.