În contextul actual de pandemie, Avia Motors Pantelimon vine în întâmpinarea evenimentelor. În consecință am redus prețul pentru procedura de igienizare a sistemului de aer condiționat al mașinii. Acest proces de igienizare asigură un habitaclu curat pentru șoferul și pasagerii automobilului.

Aceasta ofertă face parte din pachetul de măsuri luate de Avia Motors pentru a asigura bunăstarea clienților.

Se recomandă igienizarea periodică a instalației de climatizare.

De aceea, am redus cu 50% prețul cu TVA la igienizarea AC și menținem oferta valabilă pe toată perioada pandemiei COVID-19.

Prețul de listă este 119 lei TVA inclus.

Operații efectuate:

  • Verificare și curățare scurgere condens;
  • Îndepărtarea prafului și bacteriilor de pe evaporator, cu ajutorul VAS 6189A – Aircomatic III;
  • Înlocuirea filtrului de praf și polen dacă este necesar;
  • Igienizarea instalației de climatizare este un procedeu inovativ, prin intermediul căruia se înlătură microorganismele și particulele de polen depuse în instalația de climatizare. Astfel, scade riscul producerii de alergii și se elimină mirosurile neplăcute;
  • Igienizarea instalației de climatizare cu VAS6189A este un procedeu impus de ŠKODA pentru eliminarea mirosurilor provenite din instalația de climatizare;
  • Prețul include TVA. Eventualele piese și materiale necesare remedierii, precum și manopera aferentă, se factureaza separat.

Solicită o programare astazi!

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.