ŠKODA Connect îți face vara mai ușoară

Având în vedere că vara este aici, haideți să pornim în căutarea celor mai răcoritoare și relaxante locuri. Vă oferim câteva recomandări care să vă ajute să vă bucurați din plin de vară.

Toate aceste funcții, plus multe altele, sunt disponibile în gama de servicii on-line ŠKODA Connect!

Nimic nu vă mai poate opri acum

Toți ne-am confruntat cu așa ceva. V-ați luat liber, ați împachetat, ați așezat copiii în mașină și ați pornit în sfârșit în mult așteptata vacanță de vară. Când visați deja cu ochii deschiși la plajă, ultimul lucru de care aveți nevoie e un ambuteiaj. Cu funcția ”Informații Online din Trafic”, ați scăpat de această problemă. Sistemul procesează în permanență cele mai noi informații din trafic și calculează ruta ideală pentru evitarea tuturor obstacolelor. Astfel încât dumneavoastră să ajungeți cât mai rapid posibil la destinație.

 

 

Din vreme… totul despre vreme!

Vremea poate fi înșelătoare. Acum arde soarele și în clipa următoare toarnă cu găleata. Din fericire, există și previziunile meteo, iar cu serviciul ”Meteo” în mașină, știți mereu la ce să vă așteptați. Plouă pe plaja dumneavoastră preferată? Nici o problemă. Uneori trebuie doar să conduceți câțiva kilometri mai departe, pentru a găsi locul însorit, perfect pentru baie. Întrebați mașina. Vă ajută ea.

 

 

 

 

Trebuie să alimentați? Fiți smart!

E vremea distracției, a relaxării și a pauzei de la grijile de zi cu zi. Și totuși… vacanțele pot da găuri dureroase la buget. Dar și în acest caz, noi vă putem ajuta. Cu funcția ”Stații de alimentare”. Acest serviciu vă permite să comparați prețurile tuturor stațiilor de alimentare, astfel încât să puteți alege cea mai avantajoasă stație. Funcția vă poate ajuta, de asemenea, să economisiți timp, îndrumându-vă direct spre stația selectată.

Găsiți întotdeauna un loc de parcare

Ne petrecem mare parte din viață căutând. Dragostea vieții, job-ul ideal, ochelarii… Pentru anumite căutări vă recomandăm să investiți tot timpul din lume, dar pentru altele, nu merită să pierdeți vremea. De exemplu, în căutarea locului de parcare, căci vă puteți folosi de funcția ”Locuri de parcare”, ce va găsi spațiul perfect pentru dumneavoastră, astfel încât să aveți timp pentru ceea ce contează cu adevărat pentru dumneavoastră.

Planificați-vă călătoriile din confortul de acasă

Desigur, puteți introduce destinația în sistemul de navigație, în timp ce așteptați la semafor. Dar nu e nevoie să vă stresați să finalizați setările înainte să se facă iar verde. Dacă preferați să vă planificați în liniște rutele, veți aprecia funcția ”Import Online Destinații” (dacă mașina e dotată cu acest serviciu). Puteți astfel, de exemplu, să vă configurați destinațiile de pe șezlong, așa încât, atunci când ajungeți la mașină, să trebuiască doar să-i spuneți unde vreți să ajungeți. Fără stres.

Data articol: 20 July, 2020
Inapoi

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *