Aplicația We Connect GO este asistentul tău personal pentru vehicul

Conectează-ți smartphone-ul cu dispozitivul DataPlug și transformă-ți Volkswagen-ul într-un vehicul Connectat. Aplicația noastră We Connect Go se utilizează foarte simplu prin Bluetooth.

Click AICI pentru a verifica dacă modelul tău este compatibil cu We Connect GO.

Pentru a beneficia de acest serviciu programează-te la service-ul Avia Motors Pantelimon pentru a obține și instala DataPlug-ul și aplicația.

Preț DataPlug: GRATUIT.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Vreau Programare!

Pentru cereri de ofertă sau orice fel de întrebare completați formularul de mai jos.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Volkswagen-ul meu

„Volkswagen-ul meu” îți indică principalele informații referitoare la vehiculul tău, de exemplu kilometrajul, prima înmatriculare, intervalele de service obligatorii precum și instrucțiuni și avertizări actualizate, împreună cu explicații adecvate și recomandări de acțiune.
La punctul „Anvelopele mele” poți să adaugi datele anvelopelor de pe mașină și să stabilești tipul de anvelope. Apoi poți să accesezi anvelopele în aplicație, poți să treci producătorul, performanța în trafic, data de fabricație și să completezi și să stabilești o programare pentru schimbarea anvelopelor.

Jurnal de călătorie

Jurnal de călătorie electronic în aplicație cu funcție de exportare și fără costuri curente. Scopul călătoriei poate fi definit ca privat, comercial sau ca deplasare la și de la locul de muncă.

Informații legate de călătoriile tale: timp (dată și oră), pornire și destinație, kilometraj, distanță, consumul de combustibil și tipul călătoriei.

Jurnalul tău de călătorie digital consemnează pentru fiecare cursă punctul de pornire, destinația, data, ora, durata, lungimea traseului și costurile pentru combustibil. Imaginea detaliată îți permite să îți analizezi stilul de condus sau îți poate afișa statistici privind kilometrii parcurși, durata călătoriei și viteza medie. În plus, poți indica scopul și categoria călătoriei, precum și să exporți în mod confortabil toate datele în PDF.

Analiza stilului de condus

Informații legate de călătoriile tale: temperatura, viteza, frânarea, accelerarea și turația motorului.

Evaluarea stilului tău de condus: cum conduci mai eficient și economisești combustibil în același timp. Aici se analizează mai exact stilul tău de condus: Se consemnează și îți sunt redate într-un singur grafic accelerarea, comportamentul de frânare, viteza, turațiile și temperatura agentului de răcire.

Avantajul tău: eficiență sporită. Adună puncte pentru un stil de condus deosebit de eficient și îmbunătățește-ți stilul de condus cu ajutorul sugestiilor furnizate de aplicație. Ți se vor afișa instrucțiuni corespunzătoare fiecărei categorii.

Acumulează puncte și trofee

Aduni puncte când: parcurgi trasee mai lungi, descoperi destinații noi, conduci eficient în oraș pe distanțe scurte, conduci eficient în raport cu mediul, ești pe drum mai des la aceleași ore sau completezi sarcini bonus.

Bucură-te de sarcini și provocări diverse: În cadrul provocărilor te poți lua la întrecere cu alți conducători Volkswagen și poți să aduni puncte și trofee. Există diferite moduri în care poți acumula puncte: stil de condus eficient – de exemplu evitând călătorii scurte; provocări câștigate – de exemplu când vizitezi salonul tău auto; și utilizarea regulată a aplicației. Îndată ce atingi un anumit punctaj, treci la nivelul următor și devii deschis la noi provocări. Provocările se diversifică cu ocazia unor actualizări noi, iar astfel distracția continuă.

Monitorizare combustibil

Date legate de combustibil: înregistrează alimentarea împreună cu data și ora, kilometrajul, kilometri parcurși, litri alimentați, costuri, preț per litru, denumirea stației de alimentare și adresa ei.

Înregistrează alimentările cu combustibil și îți furnizează datele într-un tablou sinoptic. Astfel, imediat după pornirea Volkswagen-ului tău, DataPlug va transmite aplicației datele referitoare la nivelul de umplere al rezervorului mașinii tale. În cazul în care se constată o alimentare, aplicația îți furnizează imediat o observație și dacă dorești, poți trece imediat date detaliate (de ex. să introduci câți litri ai alimentat). Astfel, ai mereu o imagine de ansamblu privind locurile în care ai alimentat și la ce preț, precum și cât cheltui lunar.

Service și programări

La setarea aplicației, introduci Avia Motors ca service preferat, astfel încât să poți accesa datele de contact necesare simplu, oricând și în cel mai scurt timp.
Interfața de start a aplicației permite navigarea unor rute și apelare telefonică directă.

Ți s-a aprins o lampă de avertizare pe bordul vehiculului? Ai nevoie de o programare pentru inspecția tehnică? We Connect Go recunoaște avertizările vehiculului și ne transmite, cu confirmarea ta, o solicitare de programare pentru service.

Localizare automobil

Caracteristica referitoare la locul de parcare îți oferă o localizare a vehiculului, prin salvarea automată și indicarea pe o hartă a ultimei locații cunoscute a vehiculului tău. În plus, localizarea vehiculului îți oferă posibilitatea de a naviga la locul de parcare al vehiculului și de a distribui altor persoane, de exemplu unor membri ai familiei coordonatele GPS prin intermediul WhatsApp. În plus, se înregistrează automat durata parcării la locația salvată, astfel încât să puteți evita ușor tichete de parcare expirate.

Funcția „Rută” deschide aplicația internă de navigate de pe smartphone-l tău și îți crează o rută pentru vehiculul tău.

Statistică de condus

Date legate de condus: kilometri parcurli/durata calatoriei (an, lună, săptămână, zi), litri alimentati/costuri cu combustibilul (an, lună, săptămână, zi), kilometri ziua/noaptea (an, lună, săptămână, zi), stil de condus eficient/media anuală (total, turatii, accelerare, frânare, viteză, temperatura agentului de răcire (totul in procente), tipul călătoriei (numărul de călătorii în scop comercial, la și de la locul de muncă sau în scop privat), provocări încheiate (distanță, timp, îndemânare, descoperire, bonus și mediu).

We Connect Go îți oferă o analiză statistică. Aceasta este structurată în segmentele Kilometri parcurși și Durata călătoriei, Litri alimentați și costuri, Călătorii de zi și de noapte, Repartizarea categoriei călătoriei (comercial, privat, la și de la locul de muncă), Stil de condus eficient și Numărul de provocări câștigate. Ecranul principal redă suma tuturor valorilor sau procentajul din diferitele segmente.

Pană și asistență

În cazul unei defecțiuni tehnice sau chiar al unui accident, aplicația îți permite să iei legătura directă cu Serviciul depanare 24/24 sau să apelezi Linia de asistență service de la Volkswagen atât în țară, cât și în străinătate. În caz de urgență, cu ajutorul aplicației poți transmite către cel mai apropiat partener de service datele vehiculului tău, precum și locația actuală. Astfel ai mereu aproape Serviciul depanare 24/24.

În plus, aici găsești și principalele sugestii de comportament în cazurile de urgență. Pentru întrebări sau informații suplimentare referitoare la produs poți contacta și personal linia telefonică de asistență de service. Apelul direct se poate efectua simplu de pe ecranul de pornire a aplicației.