Aplicația We Connect GO este asistentul tău personal

Verifică parametrii automobilului oriunde și la orice oră, folosește dispozitive inteligente și optimizează-ți stilul de condus.

Cu ajutorul aplicației We Connect Go te poți conecta la automobilul tău Volkswagen produs începând cu 2008, folosind un smartphone și un dispozitiv Data Plug GRATUIT pana pe 31.07.2022 (Vezi regulamentul aici).

Click AICI pentru a verifica dacă modelul tău este compatibil cu We Connect GO.

Pentru a beneficia de acest serviciu programează-te la service-ul Avia Motors Pantelimon pentru a obține și instala DataPlug-ul și aplicația.

 

WE CONNECT GO

Asistentul tău personal pentru călătorii.

 

 

Verifică parametrii automobilului oriunde și la orice oră, folosește dispozitive inteligente și optimează-ți stilul de condus.

Cu ajutorul aplicației We Connect Go te poți conecta la automobilul tău Volkswagen produs începând cu 2008, folosind un smartphone și un dispozitivData Plug.

Funcții We Connect Go

  • Informații utile despre automobilul
  • Jurnal de bord digital
  • Asistență rutieră rapidă
  • Provocări bazate pe GPS
  • Efectuare programare service
  • Optimizare stil de condus
  • Localizare automobile
  • Și multe altele

 

VREAU PROGRAMARE!

 

 

Înregistrarea deplasărilor și costurilor de alimentare

Cu foaia de parcurs digitală pot fi înregistrate și afișate toate informațiile importante: Punctul de plecare, destinația, data, ora, durata, traseul – chiar și costurile cu combustibilul, pentru fiecare deplasare. Definiți traseele individuale ca private, comerciale sau de serviciu și dacă este necesar, exportați totul prin aplicație, în format PDF.

Vezi mai multe informații în video aici!

Stabilirea rapidă și simplă a programărilor în service

De acum puteți utiliza aplicația pentru a contacta în orice moment partenerul de service Volkswagen preferat și a solicita sau a face direct o programare în service. Serviciul permite chiar și apelarea directă și ghidarea în traseu. We Connect Go recunoaște și semnalele de avertizare de la autovehiculul dumneavoastră și transmite, odată cu confirmarea dumneavoastră, și o solicitare de programare pentru inspecție. Toate datele relevante ale autovehiculului vor fi transmise partenerului dvs. de service. În acest fel, acesta află direct care este problema și cât timp trebuie să planifice pentru remediere. Un service inteligent.

Vezi mai multe informații în video aici!

În cazul unei urgențe, asistența poate fi apelată rapid

În cazul unei pene sau unui accident, puteți apela serviciul național permanent de asistență în caz de pană sau linia telefonică permanentă de asistență Volkswagen, în țară și străinătate, direct prin funcția Apel de urgență a aplicației. Vor fi transmise datele autovehiculului și locația actuală și se pot primi recomandări pentru comportamentul în caz de urgență. Astfel sunteți ajutat rapid, când este nevoie.

 

Ai toate informațiile vehiculului tău într-un singur loc

Prin aplicația We Connect GO poți să accesezi toate informațiile utile legate de automobilul tău Volkswagen într-un singur loc. Vezi mai multe informații în video aici!

 

Găsiți autovehiculul, în loc să îl căutați

We Connect Go știe unde se află autovehiculul dumneavoastră – aplicația memorează automat ultima locație de parcare. Astfel puteți utiliza aplicația pentru a fi ghidat spre autovehiculul dumneavoastră – sau puteți partaja coordonatele GPS, de exemplu cu prietenii. Și ca să nu vă faceți griji cu privire la tichetele de parcare expirate, aplicația memorează și durata parcării

Adaugă funcții noi mașinii tale prin We Upgrade. Descoperă mai multe informații aici!

 

Pentru cereri de ofertă sau orice fel de întrebare completați formularul de mai jos.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.