Škoda Enyaq Coupé iV

Alimentează dorințe!

O capodoperă din orice unghi.

Acest SUV complet electric, cu linia caroseriei înclinată spre spate, subliniază simbolul eleganței, caracterului practic și ecologic. Multitudinea sistemelor avansate de asistență a șoferului, cea mai recentă tehnologie și spațiul interior generos fac din Enyaq Coupé iV un partener de călătorie pe care te poți baza.

Coupé-ul completează modelul Škoda Enyaq iV lansat cu succes, adăugând o variantă și mai emoționantă gamei. Enyaq Coupé RS iV marchează, de asemenea, debutul primului model electric al mărcii din familia sportivă RS.

Și hai să recunoastem, majoritatea șoferilor vor întoarce privirea spre voi. Eleganța naturală a noului Enyaq Coupé iV este de-a dreptul fascinantă.

enyaq-coupe-iv

Lasă-te condus de această apariție impresionantă.

Fără combustibil, 100% energie. 100% electric.

enyaq-coupe-iv

 

În plus, orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Solicită mai multe detalii despre Škoda Enyaq Coupé iV completând formularul de mai jos:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Emisii CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 0 *
Consum carburant (kWh/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 15.6 – 16.7 *

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Design

E-Mobilitate în cea mai elegantă formă

Noul Enyaq Coupé iV a fost modelat pentru a obține o eficiență aerodinamică superioară. Această abordare de design vine cu notă plăcută care se adaugă la atractivitatea generală a mașinii.

La fel de impresionante și totodată eficiente sunt farurile Full LED MATRIX, cu ornamente negru lucios ce definesc designul Crystal-Face.

Oglinzile laterale sunt, de asemenea, negre, în timp ce pragurile sunt vopsite în aceeași culoare precum caroseria și încorporează ornamente decorative, tot negre.

Unicitatea noului Enyaq Coupé iV este subliniată de cele două seturi de roți care au fost realizate exclusiv pentru acest model.

Emoție în mișcare

La prima vedere, Coupé-ul cu patru uși, proiectat dinamic, este caracterizat de o linie a plafonului care se înclină ușor spre spate de la stâlpul B, fuzionandu-se cu hayonul care prezintă o margine ascuțită. Liniile vehiculului sunt accentuate și mai mult de un plafon panoramic din sticlă cu culoare închisă, care vine ca standard.

Citește mai mult
Variante de propulsie

Patru variante de propulsie sunt disponibile pentru Enyaq Coupé iV. Gama începe cu Enyaq Coupé iV 60, 132 kW, cu tracțiune spate, și echipat cu o baterie de 62 kWh (net: 58 kWh). Urmează Enyaq Coupé iV 80 care are, de asemenea, tracțiune spate și produce 150 kW din bateria sa de 82 kWh (net: 77 kWh).

Citește mai mult
Spațiu și confort

Datorită compoziției și ampatamentului lung, platforma MEB deschide noi posibilități în ceea ce privește proporțiile și designul caroseriei. Întrucât bateria de tensiune este complet încorporată în partea de jos a caroseriei, iar vehiculele electrice nu au tunel de transmisie, spațiul disponibil pentru pasagerii de pe locurile din spate este, totodată, deosebit de generos.

Citește mai mult
Încărcare rapidă

Datorită celui mai recent software ME3, toate bateriile Enyaq Coupé iV au capacitatea de încărcare rapidă de până la 120 kW pentru Enyaq Coupé iV 60 și până la 135 kW pentru modelele cu tracțiune integrală. Aceasta înseamnă că bateria de 82 kWh a noului Enyaq Coupé iV 80 poate fi încărcată de la 10 la 80% în doar 29 de minute.

Citește mai mult