Škoda OCTAVIA

EMOȚIE ÎN MIȘCARE

Vezi listă de prețuri OCTAVIA Combi aici

*Oferta de preț este calculată pentru NOUA ŠKODA OCTAVIA AMBITION 1.5 TSI (150 CP, cutie manuală 6 trepte). Prețul final de vânzare este 22.380 € cu TVA (111.900 Lei), include prima de casare REMAT (în valoare de 9000 de lei, ecobonusul de 3000 lei, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate de mai vechi de 15 ani și care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3, și ecobonus de 1500 lei pentru autoturismul nou achiziționat al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km în sistem WLTP) și bonusul financiar de 4% de la Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Avia Motors Pantelimon până la 31.03.2023 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta de preț este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei  Porsche Finance Group România.

 

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Design

Cu proporții perfecte, suprafețe plăcute și aerodinamică îmbunătățită, noua ŠKODA OCTAVIA are un aspect elegant și sportiv. Pentru noua ŠKODA OCTAVIA, designul atemporal a fost păstrat. Ca rezultat, este inconfundabilă.

Bucură-te de călătoria de afaceri

O călătorie lungă de afaceri ar putea fi obositoare dacă n-ar exista OCTAVIA. Cu o singură apăsare de buton, pornește Predictive Cruise Control și bucură-te de trecerea kilometrilor.

Citește mai mult
Potrivită pentru întreaga familie

Portbagajul de 600 de litri este destul de încăpător pentru tot ce ai nevoie. Dacă pliezi scaunele din spate reușești să crești volumul portbagajului până la 1.555 litri (640 sau 1.700 litri în varianta COMBI).

Citește mai mult
Navetă urbană ușoară

Noua OCTAVIA este perfectă pentru traficul urban cotidian. Când vine timpul să parchezi, serviciul de Spații de Parcare te va îndruma către un loc cu spații libere.

Citește mai mult
Pleacă în vacanță cu tot ce ai nevoie

Pasagerii de pe bancheta din spate vor aprecia Pachetul de Somn (doar în varianta COMBI) ce oferă tetiere ajustabile pentru un somn mai ușor pe drum.

Citește mai mult
Mergi cu bicicleta pe un traseu nou

Doar trage de mecanismul de deblocare al sistemului de tractare pliabil din portbagaj și eleganta OCTAVIA devine instant echipată cu o bară de tractare.

Citește mai mult