Škoda OCTAVIA

EMOȚIE ÎN MIȘCARE

Vezi listă de prețuri OCTAVIA Combi aici

*Oferta de preț este calculată pentru NOUA ŠKODA OCTAVIA AMBITION 1.5 TSI (150 CP, cutie manuală 6 trepte). Prețul final de vânzare este 21.820 € cu TVA, include prima de casare REMAT (în valoare de 9000 de lei, ecobonusul de 3000 lei, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate de mai vechi de 15 ani și care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3, și ecobonus de 1500 lei pentru autoturismul nou achiziționat al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km în sistem WLTP) și bonusul financiar de 4% de la Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Avia Motors Pantelimon până la 31.10.2022 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2022, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

 

**Oferta de preț este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei  Porsche Finance Group România.

 

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Design

Cu proporții perfecte, suprafețe plăcute și aerodinamică îmbunătățită, noua ŠKODA OCTAVIA are un aspect elegant și sportiv. Cum este de cutumă pentru OCTAVIA, designul atemporal a fost păstrat. Ca rezultat, este inconfundabilă.

Bucură-te de călătoria de afaceri

O călătorie lungă de afaceri ar putea fi obositoare dacă n-ar exista OCTAVIA. Cu o singură apăsare de buton, pornește Predictive Cruise Control și bucură-te de trecerea kilometrilor.

Citește mai mult
Potrivită pentru întreaga familie

Portbagajul de 600 de litri este destul de încăpător pentru tot ce ai nevoie. Dacă pliezi scaunele din spate reușești să crești volumul portbagajului până la 1.555 litri (640 sau 1.700 litri în varianta COMBI).

Citește mai mult
Navetă urbană ușoară

Noua OCTAVIA este perfectă pentru traficul urban cotidian. Când vine timpul să parchezi, serviciul de Spații de Parcare te va îndruma către un loc cu spații libere.

Citește mai mult
Pleacă în vacanță cu tot ce ai nevoie

Pasagerii de pe bancheta din spate vor aprecia Pachetul de Somn (doar în varianta COMBI) ce oferă tetiere ajustabile pentru un somn mai ușor pe drum.

Citește mai mult
Mergi cu bicicleta pe un traseu nou

Doar trage de mecanismul de deblocare al sistemului de tractare pliabil din portbagaj și eleganta OCTAVIA devine instant echipată cu o bară de tractare.

Citește mai mult