Škoda Enyaq iV

Descoperiți noi posibilități!

*Oferta de preț este calculată pentru Škoda Enyaq 85. Prețul final de vânzare este 46.376 € cu TVA (231.880 Lei) și include prima de casare Rabla Plus formată din ECOtichet în valoare de 25.500 lei, aproximativ 5.100 €.

Oferta este valabilă la Avia Motors Pantelimon până la 31.07.2024 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice sunt disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2024, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Solicită mai multe detalii despre Škoda Enyaq iV completând formularul de mai jos:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

 

 

Lumea se schimbă. Și noi împreună cu ea. Primul SUV electric Škoda este gata de drum.

Liniile clare, interiorul spațios, materialele de înaltă calitate și cea mai recentă tehnologie sunt doar câteva dintre numeroasele sale puncte forte. Datorită conectivității sale de ultimă oră, a sistemelor de asistență pentru șofer de ultimă generație și a confortului excepțional, este perfect atât pentru traficul de oraș, cât și pentru călătoriile lungi.

Noul Enyaq Coupé iV completează modelul Škoda Enyaq iV lansat cu succes, adăugând o variantă și mai emoționantă gamei. Descoperă modelul aici.

Emisii CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 0*
Consum carburant (kWh/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 15.6 – 16.7*

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Design

Design elegant și alură impunătoare

O trăsătură specifică SUV-urilor Škoda este alura impunătoare și designul elegant. Škoda Enyaq iV se integrează perfect în această familie, nu doar prin design ci și prin spațiul generos de care se bucură toți pasagerii.

Secțiunea frontală cu farurile apropiate sugerează deja punctele forte ale modelului Enyaq iV, iar designul său robust de ansamblu accentuează senzația plăcută de siguranță.

Un detaliu deosebit de atractiv al exteriorului constă în mijloacele sale de iluminare. Astfel automobilul oferă faruri matrix LED, spot-uri de curtoazie pentru acces și o inovație fără egal: grila frontală cu designul cristalin (disponibilă începând din trimestrul 3/2021), creat de LED-uri.

O dotare opțională deosebit de atractivă a modelului Enyaq iV este plafonul panoramic, ce are o deschidere de 1 m² dinspre interior. Partea din față a plafonului poate fi rabatată sau elementul poate fi chiar glisat complet spre spate. Sticla fumurie permite iluminarea suficientă a interiorului automobilului și îl protejează totodată de supraîncalzire.

Primul SUV 100% electric
Citește mai mult
Cum se încarcă bateria?
Citește mai mult
Tracțiune spate sau întegrală
Citește mai mult
Calitate și mult spațiu
Citește mai mult