Škoda Kodiaq

În curând, noul model!

Fiind o interpretare absolut nouă a ceea ce un SUV ar trebui să fie, Kodiaq se prezintă cu un design exterior uluitor, fiind pe cât de robust, pe atât de frumos. Tracţiunea sa 4×4 îi permite să se deplaseze cu ușurință pe orice fel de teren, iar la interior, dotările pentru conectivitate, spaţiul generos şi confortul fără egal vor trezi setea de aventură a întregii familii. Şi mai mult: numeroasele funcţii şi dotări Simply Clever vor avea grijă de latura practică a tuturor aventurilor dumneavoastră.

Orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Kodiaq este încă un exemplu pentru pasiunea noastră de a fabrica automobile cu un design frumos, care să aducă la fel de multă bucurie şoferilor ca pe vremea începuturilor noastre. Iată ce înseamnă Simply Clever. Iată ce înseamnă Škoda.

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Design

Pregătită pentru a face faţă celor mai dure condiţii, Škoda Kodiaq emană o reală forţă majestoasă. Liniile sale precise dau formă noului limbaj de design rezervat de marca Škoda pentru SUV-urile sale, ceea ce îi conferă modelului distincţie, emoţie, dar şi un caracter atemporal. Kodiaq este un atlet frumos, care îmbină caroseria sa robustă cu caracteristici off-road impresionante.

Muchiile ascuţite, combinate cu suprafeţele netede creează condiţii propice jocului dintre lumini şi umbre. Pasajele angulare ale roţilor, apărătorile rezistente de noroi, cu margini din plastic şi protecţiile pragurilor transmit imediat că această maşină se simte ca acasă chiar şi pe drumurile noroioase.

Barele negre cu detalii argintii accentuează caracterul atractiv al exteriorului. Extensiile verticale negre, care se contopesc cu eleronul de la nivelul plafonului şi mărginesc geamurile din spate, optimizează caracteristicile aerodinamice. Blocurile optice spate pătrund mult în aripi, iluminând astfel şi profilul maşinii.

Kodiaq deschide noi perspective, graţie plafonului panoramic cu acționare electrică. Acesta accentuează de asemenea senzaţia de spaţiu generos. Rafinamentul maşinii este subliniat de bandourile decorative cu inscripţia Kodiaq de pe pragurile uşilor: încă un detaliu care îmbină forma cu funcţia.

CONFORT

Kodiaq vă ajută să transformaţi fiecare drum de rutină într-o experienţă specială. Răsfăţaţi-vă cu luxul de care veţi putea beneficia în fiecare călătorie, în drum spre serviciu, cumpărături sau şcoală sau în excursiile cu prietenii. Astfel veţi pleca la orice drum, oricât de obişnuit ar fi, având mereu o senzație plăcută şi bună dispoziţie.

Citește mai mult
PERFORMANȚE

Fiecare familie își are propria poveste: Excursii frecvente la munte sau drumuri lungi pe şosea. Călătorii cu remorcă. Aventuri urbane sau expediţii off-road. Indiferent care ar fi povestea dumneavoastră, noi avem alternativa potrivită pentru familia dumneavoastră. Şi, în orice caz, oferim dinamism, combinat cu valori excelente de consum.

Citește mai mult
SIGURANȚĂ

Kodiaq oferă numeroase sisteme de asistenţă care să vă permită să reacţionaţi prompt în orice situaţie. O parte dintre sisteme pot preveni chiar automat o coliziune iminentă. Reduceţi la minimum stresul
parcării pe locurile înguste, cu Park Assist.

Citește mai mult
ECHIPĂRI

Pregătiţi-vă să exploraţi, redescoperiţi şi să vă reconectaţi. Trebuie doar să adaptaţi maşina la preferinţele şi dorinţele familiei dumneavoastră. Gama Accesoriilor Originale Škoda este cea mai

Citește mai mult