Škoda Kodiaq

O nouă dimensiune a spațiului.

*Oferta de preț este calculată pentru Škoda Kodiaq Selection 1.5 TSI DSG 150 CP. Prețul final de vânzare este 29.090 € cu TVA (145.450 Lei), include Discount în valoare de 3000 €, prima de casare REMAT ~2600 € și Ecobonus Hybrid ~600 €, (echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani sau care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3) și Bonus PFG în valoare de 1785 €, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group Romania. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Oferta este valabilă la Avia Motors Pantelimon până la 31.07.2024.

Oferta Remat intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

 

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

 

 

A doua generație de succes a modelului Kodiaq introduce un design mai dinamic și mai robust. Farurile Matrix-LED și banda luminoasă orizontală nou introdusă pe grila frontală adaugă o notă vizuală captivantă acestui model. Noua generație a crescut ușor în dimensiuni, oferind pasagerilor din al treilea rând mai mult loc, cu mult spațiu pentru bagaje în portbagaj. Interiorul complet nou are comenzi inovatoare, materiale durabile și, pentru prima dată într-un SUV mare, un afișaj head-up. Gama de motoare moderne și economice a fost extinsă pentru a include cea mai recentă unitate hibrid plug-in, care combină încărcarea rapidă cu o autonomie electrică extinsă. Pentru cei care preferă un aspect sportiv, versiunea Sportline cu vopsea neagră și un design interior specific acestei versiuni va impresiona cu siguranță.

 

Design

Primele elemente ale limbajului de design Modern Solid, o fuziune de formă și funcție, au fost încorporate în noua generație Kodiaq. Accentele cristaline elegante ale farurilor și luminilor din spate acționează ca o contrabalansare la aspectul robust și energic al mașinii.

Kodiaq este o adevărată mașină de familie, care oferă spațiu amplu pentru până la șapte ocupanți. Al treilea rând de scaune este ușor de pliat sub podeaua portbagajului dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pentru bagaje.

Smart Dials

Trei noi comenzi intuitive multifuncționale sunt disponibile sub afișajul infotainment.

Citește mai mult
Sustenabilitate

Noul model este mai durabil și mai economic. Este pentru prima dată când tehnologia hibridă este disponibilă pentru Kodiaq.

Citește mai mult
Protecție

O serie de asistenți noi și îmbunătățiti garantează o experiență de condus în siguranță.

Citește mai mult
Confort

Noul Kodiaq vine cu un șasiu adaptiv mai confortabil.

Citește mai mult