Škoda KODIAQ

Pentru întâlniri importante!

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA KODIAQ Ambition 1.5 TSI. Prețul final de vânzare este 23.635 € cu TVA, include prima de casare REMAT, bonusul financiar de 1.666 € de la Porsche Leasing și este valabil la Avia Motors Pantelimon până la 30.09.2021 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT 2021, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta 6 rate CASCO gratuite este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group România.

***Vehiculele achiziționate prin programul REMAT beneficiază de 12 luni garanție suplimentară.

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Fiind o interpretare absolut nouă a ceea ce un SUV ar trebui să fie, KODIAQ se prezintă cu un design exterior uluitor, fiind pe cât de robust, pe atât de frumos. Tracţiunea sa 4×4 îi permite să se deplaseze cu ușurință pe orice fel de teren, iar la interior, dotările pentru conectivitate, spaţiul generos şi confortul fără egal vor trezi setea de aventură a întregii familii. Şi mai mult: numeroasele funcţii şi dotări Simply Clever vor avea grijă de latura practică a tuturor aventurilor dumneavoastră.

KODIAQ este încă un exemplu pentru pasiunea noastră de a fabrica automobile cu un design frumos, care să aducă la fel de multă bucurie şoferilor ca pe vremea începuturilor noastre. Iată ce înseamnă Simply Clever. Iată ce înseamnă ŠKODA.

Design

Pregătită pentru a face faţă celor mai dure condiţii, ŠKODA KODIAQ emană o reală forţă majestoasă. Liniile sale precise dau formă noului limbaj de design rezervat de marca ŠKODA pentru SUV-urile sale, ceea ce îi conferă modelului distincţie, emoţie, dar şi un caracter atemporal. KODIAQ este un atlet frumos, care îmbină caroseria sa robustă cu caracteristici off-road impresionante.

Muchiile ascuţite, combinate cu suprafeţele netede creează condiţii propice jocului dintre lumini şi umbre. Pasajele angulare ale roţilor, apărătorile rezistente de noroi, cu margini din plastic şi protecţiile pragurilor transmit imediat că această maşină se simte ca acasă chiar şi pe drumurile noroioase.

Barele negre cu detalii argintii accentuează caracterul atractiv al exteriorului. Extensiile verticale negre, care se contopesc cu eleronul de la nivelul plafonului şi mărginesc geamurile din spate, optimizează caracteristicile aerodinamice. Blocurile optice spate pătrund mult în aripi, iluminând astfel şi profilul maşinii.

KODIAQ deschide noi perspective, graţie plafonului panoramic cu acționare electrică. Acesta accentuează de asemenea senzaţia de spaţiu generos. Rafinamentul maşinii este subliniat de bandourile decorative cu inscripţia KODIAQ de pe pragurile uşilor: încă un detaliu care îmbină forma cu funcţia.

CONFORT

KODIAQ vă ajută să transformaţi fiecare drum de rutină într-o experienţă specială. Răsfăţaţi-vă cu luxul de care veţi putea beneficia în fiecare călătorie, în drum spre serviciu, cumpărături sau şcoală sau în excursiile cu prietenii. Astfel veţi pleca la orice drum, oricât de obişnuit ar fi, având mereu o senzație plăcută şi bună dispoziţie.

Citește mai mult
PERFORMANȚE

Fiecare familie își are propria poveste: Excursii frecvente la munte sau drumuri lungi pe şosea. Călătorii cu remorcă. Aventuri urbane sau expediţii off-road. Indiferent care ar fi povestea dumneavoastră, noi avem alternativa potrivită pentru familia dumneavoastră. Şi, în orice caz, oferim dinamism, combinat cu valori excelente de consum.

Citește mai mult
SIGURANȚĂ

KODIAQ oferă numeroase sisteme de asistenţă care să vă permită să reacţionaţi prompt în orice situaţie. O parte dintre sisteme pot preveni chiar automat o coliziune iminentă. Reduceţi la minimum stresul
parcării pe locurile înguste, cu Park Assist.

Citește mai mult
ECHIPĂRI

Pregătiţi-vă să exploraţi, redescoperiţi şi să vă reconectaţi. Trebuie doar să adaptaţi maşina la preferinţele şi dorinţele familiei dumneavoastră. Gama Accesoriilor Originale ŠKODA este cea mai

Citește mai mult