Škoda KAMIQ

Pentru că știi ce ți se potrivește.

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA KAMIQ Active 1.0 TSI. Prețul final de vânzare este 13.290 € cu TVA și include prima de casare REMAT și un bonus de 4% accesibil prin finanțare Porsche Finance Group România și este valabil până la data de 30.09.2020. Oferta este valabilă la dealer-ul Avia Motors București și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Orice mașină achiziționată prin REMAT de la Avia Motors beneficiază de 12 luni garanție suplimentară.

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Design

Modelul ŠKODA KAMIQ reprezintă un nou stil de design pentru brandul ŠKODA, oferind o reînnoire atractivă.

Grila radiatorului este acum o parte fixă a zonei frontale, prin urmare, nu se ridică odată cu capota. Deasupra ornamentului cromat al radiatorului se află noul logo ŠKODA. Farurile sunt integrate cu radiatorul, creând astfel un design unitar care mărește imaginea vehiculului din punct de vedere vizual.

Funcționalitatea perfectă a designului este de asemenea reflectată în forma ușilor din spate, care oferă un spațiu de intrare generos. Numele brandului ŠKODA apare acum inscripționat pe partea din spate a mașinii. Aspectul dinamic este completat de oglinziile exterioare, în două culori.

Motorizări

Toate motorizările TSI și TDI sunt disponibile în versiunile Greenline, ce oferă un consum redus de carburant și emisii scăzute de CO2.

Citește mai mult
Siguranță

Airbagurile pentru cap acoperă zona geamului și structura internă a mașinii (între stâlpul din față și cel din spate). Ele protejează atât pasagerii din față, cât și pasagerii din spate oferind astfel o siguranță maximă.

Citește mai mult
Sistemul Start & Stop

În timpul staționării, motorul funcționează inutil, consumând combustibil și poluând atmosfera. De aceea, sistemul Start & Stop oprește automat motorul după staționarea automobilului, reducând consumul de carburant și emisiile de CO2.

Citește mai mult