Škoda FABIA

Bucuria de a alege!

Vezi lista de prețuri FABIA COMBI aici

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA FABIA Smart 1.0 TSI. Prețul final de vânzare este 10.936 € cu TVA și include prima de casare REMAT și un bonus de 4% accesibil prin finanțare Porsche Finance Group România și este valabil până la data de 30.09.2020. Oferta este valabilă la dealer-ul Avia Motors București și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Orice mașină achiziționată prin REMAT de la Avia Motors beneficiază de 12 luni garanție suplimentară.

În plus, primești numere provizorii, carte + RAR gratuit și ITP gratuit pe viață (dacă alegi să te înscri în Clubul Avia Motors).

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Când am creat cea de-a treia generaţie ŠKODA FABIA, am vrut să aducem mai multă culoare şi originalitate în segmentul autoturismelor mici şi am reuşit să construim o maşină care să exprime perfect personalitatea conducătorului său. Imaginează-ţi libertatea plasată în mâinile tale şi lăsă-ţi creativitatea să se ocupe de personalizarea unei ŠKODA FABIA care va atrage privirile tuturor. Pentru asta, îţi sunt oferite mai multe elemente ce pot fi modificate, astfel încât maşina pe care o conduci să fie unică şi să exprime viziunea designerului din tine. Solidă, economică şi manevrabilă, noua ŠKODA FABIA reprezintă autoturismul perfect pentru mediul citadin, oferind în acelaşi timp şi confortul necesar pentru călătorii lungi.

Design

Habitaclul oferă o nouă perspectivă conducătorului auto: un spaţiu în care eleganţa, simplitatea şi confortul îşi pun amprenta. Noua ŠKODA FABIA nu ar fi o ŠKODA veritabilă dacă nu ar conţine detalii «Simply Clever»: suporturi practice pentru pahare, umbrele sau alte accesorii, un suport funcţional pentru multimedia şi numeroase compartimente de depozitare pentru telefonul mobil. Viaţa ta va fi mult mai uşoară cu ajutorul spaţiilor destinate obiectelor tale preferate.

ŠKODA FABIA dispune nu doar de un habitaclu generos, ci şi de cel mai voluminos portbagaj din clasa mică. Acesta oferă o capacitate surprinză- toare de 330 l, iar, dacă ai nevoie de un volum şi mai mare de încărcare, bancheta din spate este rabatabilă. După rabatare, volumul portbagajului atinge valoarea de 1.150 l.

Imaginație

Destinată atât pentru drumuri urbane, cât şi extraurbane, noua ŠKODA FABIA se distinge printr‑o polivalenţă remarcabilă. Oferă senzaţia unei maşini premium, iar cel mai important aspect este abilitatea de a te face să simţi că este croită pe măsura ta. Aşa cum oamenii sunt diferiţi prin haine, atitudine şi personalitate, aşa este şi ŠKODA FABIA.

Citește mai mult
Inovație

Noua ŠKODA FABIA este primul autoturism ŠKODA pe care a fost implementat sistemul MirrorLink™. Acesta oferă o conexiune constantă între maşină şi smartphone-ul tău. Fie că doreşti să îţi conectezi telefonul sau tableta pentru a asculta muzica favorită, fie să primeşti indicaţii rutiere, toate acestea sunt afişate pe display-ul consolei centrale.

Citește mai mult
Protecție

ŠKODA FABIA este prevăzută cu tehnologii inovatoare pentru a-ţi garanta o călătorie în afara oricărui pericol. FABIA este echipată cu sisteme active de siguranţă precum: Front Assistant cu funcţia de frânare de urgenţă, Driver Fatigue Sensor pentru identificarea nivelului de oboseală a şoferului, sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC) şi

Citește mai mult
Dotari specifice modelului Combi

Sistemul rulant pentru acoperirea compartimentului portbagaj poate fi acționat prin simpla apasare a unui buton care va retrage automat sistemul rulant. Cârligele rabatabile sunt situate in lateralele portbagajului si sporesc functionalitate masinii si depozitarea în portbagaj.

Citește mai mult
Echipare

Modele ŠKODA FABIA sunt disponibile în patru variante de echipare Classic, Abiente, Elegance si Sport. La fiecare pachet poți opta suplimentar pentru unul din accesoriile originale Skoda. Jantele Fabiei sunt disponibile în 9 modele, cu dimensiuni între 14” si 17” si latimi intre 165 si 205 mm.

Citește mai mult