Škoda FABIA

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII DIFERIT

Mai mare, mai avansată și mai emoțională: a patra generație ŠKODA FABIA este foarte aproape de noi. Cu proporții atletice, linii sculpturale, faruri și stopuri cu tehnologie LED definite perfect, Noua ŠKODA FABIA se diferențiază prin emoție și dinamism.

 

*Dacă vrei să fii printre primii care vor primi mai multe detalii despre noul model, completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Noua FABIA este cea mai aerodinamică mașină din segmentul său, cu un coeficient de tracțiune (cd) de 0,28, care – împreună cu un rezervor de combustibil de 50 de litri – permite o autonomie de peste 900 km în ciclul WLTP. Cinci noi caracteristici Simply Clever vor însoți noul model ŠKODA.

Design

Noua FABIA iese în evidență prin exprimarea personalității și a conceptului de culoare ce oferă șansa de a personaliza FABIA în două culori. Alegeți între conceptul de culoare negru sau gri pentru a schimba nuanța plafonului, a oglinzilor și a jantelor din aliaj. Noua FABIA este perfectă pentru călătoriile de zi cu zi în traficul urban, datorită dimensiunilor sale practice și a dexterității excelente pe care mașina o oferă în orice moment. Dotată cu ultimile tehnologii de asistență, modelul se deosebește prin simplitatea și inteligența pe care acesta o oferă.