Škoda Fabia

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII DIFERIT

*Oferta de preț este calculată pentru Škoda Fabia Ambition 1.0 MPI, 80 CP . Prețul final de vânzare este 15.026€ cu TVA (75.130 Lei), include prima de casare REMAT (în valoare de 7000 de lei, 2 ecobonusuri a câte 3000 lei echivalente pentru casarea a două autovechiule uzate de mai vechi de 15 ani sau care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3, și ecobonus de 1500 lei pentru autoturismul nou achiziționat al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km în sistem WLTP)Oferta este valabilă la Avia Motors Pantelimon până la 31.12.2023 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

Mai mare, mai avansată și mai emoțională: a patra generație Škoda Fabia este foarte aproape de noi. Cu proporții atletice, linii sculpturale, faruri și stopuri cu tehnologie LED definite perfect, se diferențiază prin emoție și dinamism.

 

În plus, orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

*Solicită detalii și o ofertă personalizată completând formularul de mai jos:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Fabia este cea mai aerodinamică mașină din segmentul său, cu un coeficient de tracțiune (cd) de 0,28, care – împreună cu un rezervor de combustibil de 50 de litri – permite o autonomie de peste 900 km în ciclul WLTP. Cinci noi caracteristici Simply Clever vor însoți noul model Škoda .

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Design

Škoda Fabia iese în evidență prin exprimarea personalității și a conceptului de culoare ce oferă șansa de a personaliza Fabia în două culori. Alegeți între conceptul de culoare negru sau gri pentru a schimba nuanța plafonului, a oglinzilor și a jantelor din aliaj. Škoda Fabia este perfectă pentru călătoriile de zi cu zi în traficul urban, datorită dimensiunilor sale practice și a dexterității excelente pe care mașina o oferă în orice moment. Dotată cu ultimele tehnologii de asistență, modelul se deosebește prin simplitatea și inteligența pe care acesta o oferă.