Škoda Scala

Unică în fiecare detaliu

*Oferta se referă la modelul Škoda Scala Essence 1.0 TSI 95 CP. Prețul final de vânzare este 13.192 € cu TVA (65.960 Lei), include prima de casare REMAT și EcoBonus în valoare de ~2600 €, echivalent pentru casarea a două autovechiule uzate mai vechi de 15 ani sau care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3 și Bonus PFG în valoare de 1071 €, în conformitate cu condițiile campaniei Porsche Finance Group Romania. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Oferta este valabilă la Avia Motors Pantelimon până la 31.07.2024.

Oferta Remat intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

 

Orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Solicită detalii despre model:

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Emisii CO2 (g/km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 106- 116 *
Consum carburant (l/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 5.2 – 5.9 *

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Design

Noua Škoda Scala va fi un punct de reper chiar și atunci când întreaga ta viață se schimbă în jurul tău. Recunoscută drept o mașină spațioasă și adaptabilă stilului tău, îți va fi de ajutor când vei înfrunta situațiile din viitor. Pe deasupra, o să iubești stilul designului, conectivitatea de ultimă oră și siguranța deosebită. Cu Scala, vei fi în posesia unei mașini moderne, de calitate înaltă, ce oferă mult mai mult decât lasă să se vadă.

Scala a fost primul model care a prezentat versiunea actuală a limbajului de design Škoda. Acum vine cu caracteristici distinctive tot mai rafinate. Farurile conice sunt acum mai subțiri și chiar mai sofisticate, cu componente LED expresive în varianta TOP LED Matrix.

Frumusețe dinamică

Škoda a realizat designul expresiv al modelului compact Scala într-un mod și mai distinctiv. Cu grila reproiectată, modelul hatchback cu facelift amintește și mai mult de conceptul spectaculos Vision RS.

Citește mai mult
Ecran tactil și virtual cockpit

Facelift-ul modelului Škoda Scala include printre altele o rafinare suplimentară a sistemelor de infotainment și conectivitate. Scala are acum un afișaj digital de opt inchi ca standard,

Citește mai mult
Virtual pedal în premieră

La fel ca la toate modelele Škoda, Scala oferă pachetul unic Simply Clever, specific mărcii. În mod uzual acesta include umbrela din portiera șoferului, suport pentru biletul de parcare pe stâlpul A

Citește mai mult