*Prețul este calculat pentru ŠKODA SCALA Style 1.0 TSI, 110 CP. Prețul final de vânzare este 15.665 € cu TVA (78.325 Lei), include prima de casare REMAT în valoare de 7000 de lei, 2 ecobonusuri a câte 3000 lei, echivalente pentru casarea a două autovechiule uzate de mai vechi de 15 ani și care au normă de poluare nu mai mare de Euro 3 și bonusul financiar de 4% de la Porsche Leasing. Oferta este valabilă la Avia Motors Pantelimon până la 31.05.2023 și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual.

Prețul afișat în Lei este calculat prin transformarea prețului în Euro folosind un curs de schimb valutar estimativ de: 1 Euro = 5 Lei. Acest curs de schimb valutar este utilizat exclusiv cu titlu de estimare/referință pentru a înlesni înțelegerea echivalentului aproximativ în Lei al prețului afișat în Euro. Prețul efectiv se va achita în Lei prin transformarea prețului afișat în Euro folosind cursul de schimb valutar Euro – Lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Oferta de preț este valabilă la finanțarea prin Porsche Asigurări, în conformitate cu condițiile campaniei  Porsche Finance Group România.

 

În plus, orice automobil achiziționat de la Avia Motors vine însoțit de acces în CLUB, astfel încât să te poți bucura de o mulțime de beneficii pentru tine și mașina ta.

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

 

Valorile de consum și emisii efective ale vehiculului livrat pot să devieze ușor față de cele comunicate inițial în faza de rezervare, la momentul efectuării comenzii, în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Acestea, inclusiv valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia, sunt influențate și de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, montarea de bare transversale sau a unui portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Design

Noua ŠKODA SCALA va fi un punct de reper chiar și atunci când întreaga ta viață se schimbă în jurul tău. Recunoscută drept o mașină spațioasă și versatilă, îți va fi de ajutor când vei înfrunta situațiile din viitor. Pe deasupra, o să iubești stilul designului, conevtivitatea de ultimă oră și siguranța deosebită. Cu SCALA, vei fi în posesia unei mașini moderne, de calitate înaltă, ce oferă mult mai mult decât lasă să se vadă.

Noua ŠKODA SCALA este primul model de producție din următorul stadiu din evoluția limbajului de design ŠKODA. Limbajul are ca inspirație studiul asupra gamei VISION RS, împrumutând de la automobilul concept designul atemporal, completat cu forme sculpturale și detalii dinamice.

O excursie de neuitat cu familia

Urcă-te împreună cu toată familia în mașină și porniți într-o nouă aventură. Cu o capacitate a portbagajului de 467 de litri, nu vei avea bătăi de cap în legătură cu ce bagaje să iei în călătoria voastră.

Citește mai mult
Găsiți timp pentru voi

Seara de vineri este perfectă pentru o cină romantică în doi. Cât timp sunteți pe drum către restaurant, relaxați-vă în scaunele încălzite, acoperite în grozava microfibră Suedia și bucurați-vă de aerul condiționat cu climă bizonală.

Citește mai mult
Făcută pentru smartphone-ul tău

Noua ŠKODA SCALA ofera numeroase solutii pentru smartphone-ul tau. Intra in masina, pune-ti telefonul in Phone Box pentru incarcare wireless. Conecteaza-l in unul din cele doua porturi USB-C si interfata SmartLink (disponibila wireless) va face facila controlarea sistemului de infotainment prin Apple CarPlay, Android Auto sau MirrorLink.

Citește mai mult