Škoda SCALA

Fă pasul!

*Oferta de preț este calculată pentru ŠKODA SCALA Active 1.0 TSI. Prețul final de vânzare este 12.457 € cu TVA și include prima de casare REMAT și un bonus de 4% accesibil prin finanțare Porsche Finance Group România și este valabil până la data de 30.09.2020. Oferta este valabilă la dealer-ul Avia Motors București și intră în vigoare din momentul în care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, programul REMAT, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prezenta ofertă este cu titlu informativ, iar informațiile oferite referitoare la prețuri, dotări standard și opționale corespund momentului actual. Prețurile sunt exprimate în Euro și se vor calcula în lei la cursul din ziua plății anunțat de Porsche România (cursul de facturare al Porsche Bank valabil pentru ziua curentă).

**Orice mașină achiziționată prin REMAT de la Avia Motors beneficiază de 12 luni garanție suplimentară.

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare. Detalii aici.

Design

Noua ŠKODA SCALA va fi un punct de reper chiar și atunci când întreaga ta viață se schimbă în jurul tău. Recunoscută drept o mașină spațioasă și versatilă, îți va fi de ajutor când vei înfrunta situațiile din viitor. Pe deasupra, o să iubești stilul designului, conevtivitatea de ultimă oră și siguranța deosebită. Cu SCALA, vei fi în posesia unei mașini moderne, de calitate înaltă, ce oferă mult mai mult decât lasă să se vadă.

Noua ŠKODA SCALA este primul model de producție din următorul stadiu din evoluția limbajului de design ŠKODA. Limbajul are ca inspirație studiul asupra gamei VISION RS, împrumutând de la automobilul concept designul atemporal, completat cu forme sculpturale și detalii dinamice.

O excursie de neuitat cu familia

Urcă-te împreună cu toată familia în mașină și porniți într-o nouă aventură. Cu o capacitate a portbagajului de 467 de litri, nu vei avea bătăi de cap în legătură cu ce bagaje să iei în călătoria voastră.

Citește mai mult
Găsiți timp pentru voi

Seara de vineri este perfectă pentru o cină romantică în doi. Cât timp sunteți pe drum către restaurant, relaxați-vă în scaunele încălzite, acoperite în grozava microfibră Suedia și bucurați-vă de aerul condiționat cu climă bizonală.

Citește mai mult
Făcută pentru smartphone-ul tău

Noua ŠKODA SCALA ofera numeroase solutii pentru smartphone-ul tau. Intra in masina, pune-ti telefonul in Phone Box pentru incarcare wireless. Conecteaza-l in unul din cele doua porturi USB-C si interfata SmartLink (disponibila wireless) va face facila controlarea sistemului de infotainment prin Apple CarPlay, Android Auto sau MirrorLink.

Citește mai mult